Dokonalý steak : co potřebujete vědět o přípravě steaků /
Pokud si rádi pochutnáte na dokonalém šťavnatém steaku, podávaném se zlatavými hranolky a domácí bearnskou omáčkou či s bílým pečivem, které výborně saje šťávu, je tahle kniha pro vás kulinárním pokladem. Najdete zde 25 slavných receptů, například na hovězí Wellington nebo carpaccio podávané v baru...
Hlavní autor: | Polman, Marcus |
---|---|
Další autoři: | Eisenmannová, Dagmar, 1954- |
Médium: | Kniha |
Jazyk: | Česky Holandsky |
Vydáno: |
[Praha] :
Slovart,
[2014]
|
Témata: | |
Štítky: |
Přidat štítek
Žádné štítky neexistují, buďte první, kdo přidá svůj vlastní štítek!
|
Shrnutí: |
Pokud si rádi pochutnáte na dokonalém šťavnatém steaku, podávaném se zlatavými hranolky a domácí bearnskou omáčkou či s bílým pečivem, které výborně saje šťávu, je tahle kniha pro vás kulinárním pokladem. Najdete zde 25 slavných receptů, například na hovězí Wellington nebo carpaccio podávané v baru Harry's. Jistě vás zaujmou také informace o zvířatech, z nichž maso na steaky pochází, a o bourání masa na jatkách. Určitě oceníte i triky na kuchyňskou úpravu masa - autor je získal při mnoha rozhovorech s chovateli či řezníky a renomovanými šéfkuchaři ve slavných restauracích v New Yorku, Paříži a v Belgii |
---|---|
Popis jednotky: |
Z holandštiny přeložila Dagmar Eisenmannová Obsahuje rejstřík |
Fyzický popis: |
176 stran : barevné ilustrace ; 22 cm |
ISBN: |
9788073918026 |