Rašeliniště - Jansson, Susanne, 1972- (Host, 2018)
Bioložka Nathalie přijíždí po letech do svého rodného kraje dělat výzkum rašelinišť. Seznámí se zde s mladým umělcem Johannesem, kterému díky své intuici zachrání život. Postupně s policejní fotografkou Majou objevují další těla ukrytá v mokřadech a Nathalie zjišťuje, co se skutečně stalo s jejími rodiči.