Carissime, kde se touláte? : dopisy Jakuba Demla příteli Josefu Ševčíkovi do Babic - Deml, Jakub, 1878-1961 (Deml, Jakub, 1878-1961. Korespondence, 2010)
Korespondence spisovatele Jakuba Demla s farářem a překladatelem Josefem Ševčíkem z Babic.