Krtek a jeho svět - Miler, Zdeněk, 1921-2011 (Knižní klub, 2012)
Ucelená "učebnice" pro nejmenší děti, s pomocí veselých obrázků a vtipných veršů se zábavnou formou naučí poznávat barevný svět kolem sebe.