Pátý svědek - Connelly, Michael, 1956- (DOMINO, 2012)
Čtvrtá kniha série Mickey Haller (volně navazuje na romány "Advokát", "Rozsudek ráže 9" a "Zrušený rozsudek"). Na Mickeyho Hallera dolehly těžké časy. Místo zámožných klientů teď zastupuje zoufalé majitele nemovitostí, kteří nedokáží splácet hypotéku. Patří mezi ně i Lisa Trammelová, žena obžalovaná z brutální vraždy hypotečního bankéře Mitchella Bonduranta. Klientka vinu popírá, i když nezastírá, že měla na Bonduranta vztek, poněvadž jí chtěl zabavit dům. Mickey nasazuje všechny síly, aby dosáhl očištění své klientky. Postupně se mu daří připravit důmyslnou obhajobu a navíc zjistí, že Bondurant před smrtí prováděl pokoutní machinace na černém trhu. Zjištěné skutečnosti však musí podložit důkazy a přesvědčit porotu...