9 draků - Connelly, Michael, 1956- (DOMINO, 2010)
Detektiv Harry Bosch vyšetřuje vraždu čínského majitele obchodu. Zpočátku běžný příběh se zkomplikuje a v nebezpečí se ocitne nejen on sám, ale i jeho rodina.