Horká linka - Connelly, Michael, 1956- (DOMINO, 2010)
Počítačový odborník Henry Pierce začal vést nový život. Má nový byt, telefon i nové telefonní číslo. Když si poprvé přehraje sexuálně rozvášněné vzkazy na záznamníku, je mu jasné, že toto číslo měl někdo před ním, a že se ta osoba, luxusní prostitutka Lilly, dostala do pořádných problémů. Henry by mohl hodit celou záležitost za hlavu a požádat o změnu čísla, ale z osobních důvodů se začne zajímat, co se s krásnou Lilly stalo.