Smolařka - Francková, Zuzana, 1951- (Petra, 2008)
Karolína má stejný problém jako ženy v celé jejich rodině - vždy si vyberou nevhodného partnera. Zdá se, že s příchodem Igora se vše změnilo. Karolína začíná věřit, že to vše bude v pořádku. Jenomže jisté není předem vůbec nic!