Pohádkohrátky : čarodějnice, draci, kouzelníci - Grimm, Sandra, 1974- (Fragment, 2018)
Pohádková knížka pro aktivní společné čtení dětí a rodičů. Příběhy o kouzelnících a strašidlech jsou doplněny úkoly, hádankami a náměty na různé čtenářské hry a aktivity. Kniha obsahuje rady a pokyny pro rodiče.