Najdu tě - Beck, Haylen, 1972- (Domino, 2021)
Dramatický thriller přináší příběh dvou žen, které mezi sebou vedou nelítostný souboj o malého chlapce. Obě se totiž považují za jeho skutečnou matku a každá uplatňuje toto přesvědčení svébytným způsobem. Mollie si už zoufale potřebuje odpočinout. Poslední roky pro ni byly úplným očistcem, ale teď se chystá se svým malým synem Ethanem odjet na vytouženou dovolenou. Po několika dnech v úžasném prázdninovém resortu se Mollie konečně uvolní. A pak ji dostihne její nejhorší noční můra: Ethan nastoupí do výtahu a záhadně zmizí. Policejní pátrání vede k ženě, která ho unesla. Chlapce však odmítá vydat s tím, že jeho matkou je ona. Která z žen říká pravdu? Nakladatelská anotace.